Verzenden en verzendkosten

Alle artikelen zijn op voorraad tenzij de vermelding 'uitverkocht' bij het artikel staat.

Doorgaans proberen we uw bestelling binnen 1-2 werkdagen te verzenden.

Bent u weinig thuis? Dan heeft u de mogelijkheid om aan te geven in de bestelprocedure bij 'opmerking' dat u het pakket wilt ophalen bij een servicepunt, dit wordt automatisch gerekend het dichtsbij uw postcode. Wel gewoon uw eigen factuuradres en (hetzelfde) afleveradres opgeven.

Verzendkosten

Nederland:
  0-10 kilo € 6,95
10-30 kilo € 12,75
30 kilo of meer € 12,75

België, Duitsland:
  0-10 kilo € 11,50
10-30 kilo € 15,50

Frankrijk, Luxemburg, Italië, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk
  0-10 kilo € 12,50
10-30 kilo € 27,50

Alle verpakkingen langer dan 1 meter vallen ook in een hoger tarief.

Vertraging in de bezorging bij PostNL
Vanwege een blijvende toename is de pakketstroom groter dan PostNL kan verwerken. Hierdoor neemt het risico toe dat jouw zending niet de volgende dag geleverd wordt.

De grootste 'bottleneck' is het sorteren van de pakketten, dit sorteren gebeurt met een enorm lopende band systeem. Maar als deze band vol zit is de maximale capaciteit bereikt, ze kunnen de capaciteit niet vergroten door bijv. de band sneller te laten lopen. Ieder pakket moet eerst over deze lopende band heen. Dat is ook het eerste 'scan moment' van PostNL waarbij ze aangeven "zending ontvangen". Het kan dus heel goed zijn dat de zending door ons al is overhandigd aan PostNL maar dat deze nog in een rolcontainer staat te wachten tot er een plekje vrij is gekomen op de sorteerband.
Als de zending aan PostNL is overhandigd kunnen wij werkelijk niets meer doen. PostNL bellen heeft echt geen zin, een onderzoek starten ook niet. Hoe vervelend het ook is, je kunt alleen maar geduld hebben en de track&trace in de gaten houden.

De ervaring is, zodra er een gewicht en afmetingen zichtbaar zijn bij jouw pakket, zit er beweging in het pakket en wordt het doorgaans op de dag of de dag erna bezorgd.

 

Retourneren?: Neem telefonisch of schriftelijk contact op met Koning Carriers, u heeft na ontvangst van het product 14 dagen bedenktijd, kosten van retourzending zijn voor de consument, tenzij er een duidelijk gebrek is geconstateerd aan het product.